Werkwijze

Werkwijze

Het verkrijgen van kwalitatief goede leads en offerte aanvragen is een stuk eenvoudiger via webdesigner-gezocht.nl. We hanteren een, voor Nederland, uniek systeem waardoor je als ondernemer vele malen effectiever kan werken. Simpel gezegd: wij zorgen voor de leads, jij verstuurt de offertes op basis van doelgerichte aanvragen van nieuwe klanten.

Het grote voordeel van webdesigner-gezocht.nl is de vrijheid die je als ondernemer hebt. Er is geen abonnementenstructuur, je kan dus eenvoudig stoppen met deze dienst, handig als je bijvoorbeeld een vakantie hebt ingepland. Je bepaald dus helemaal zelf hoe lang je van onze dienst gebruikt wilt maken.

Via de persoonlijke webpagina maak je eenvoudig je profiel aan waarbij je aangeeft in welke regio je geïnteresseerd bent in een aanvraag. De offerte aanvragen die je krijgt toegestuurd zijn namelijk gebaseerd op de informatie uit je persoonlijke profiel, je krijgt dus nooit aanvragen die geen raakvlakken hebben met jouw expertise.

 

Meld u direct aan!

Wilt u vandaag nog de beste leads ontvangen? Meld u zich dan vandaag nog aan!

Bent u er nog niet helemaal over uit, en wilt u wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@webdesigner-gezocht.nl of bel ons 0162 - 700 550